İnsan Ruhu'nun şifresi çözmek isteyenlere

Mehmet Ali Bulut'un Ruhun Deşifresi kitabı beynimizin ve hayalimizin semalarında dolaşan bu sinsi avcıların neler olduğunu ve bunları dünyamızdan nasıl çıkaracağımızı tarif ediyor.

İnsan Ruhu'nun şifresi çözmek isteyenlere
İnsan Ruhu'nun şifresi çözmek isteyenlere
GİRİŞ 23.11.2012 17:42 GÜNCELLEME 23.11.2012 18:58

Kitap, mart ayından bugüne kadar toplam 23'üncü baskısını yaptı.

Vaktiyle adamın birisi öğrencilerini toplamış, onlara mutlu olmanın yollarını anlatıyormuş. Bir gün, "herkes gözünü kapatsın ve kendisini dilediği bir şey olarak düşlesin" demiş. Öğrencilerden biri kendini gökyüzünde uçan bir kuş olarak hayal etmiş. Tam böyle keyfince gökyüzünde süzülüp uçarken, bir de bakmış ki aşağıda bir avcı, elindeki tüfeğini kendisine doğrultmuş, ateş edecek. Öğrenci sıçramış ve hayalinden sıyrılıvermiş. Hocası sormuş: -Ne oldu evladım? Öğrenci cevap vermiş: -Ben kendimi bir kuş olarak düşledim hocam. Havada uçuyordum. Bir de baktım aşağıda bir avcı var. Beni avlamak için tüfeğini bana doğrultunca korkup sıçradım... Hocası: -A çocuğum! Hayal senin hayalin, düş senin düşün. Hayalinin içine o avcıyı niye sokuşturuyorsun? Sen hayal etmesen o avcı nasıl girsin senin hayal dünyana!... Çoğumuz bir yandan kuş olmayı hayal ediyor, diğer taraftan da düşlerimize sinsi bir avcı sokuşturuyoruz. Oysa biz istemezsek avcı hayalimizin içerisine nasıl girebilir ki!

Bu kitap, beynimizin ve hayalimizin semalarında dolaşan bu sinsi avcıların neler olduğunu ve bunları dünyamızdan nasıl çıkaracağımızı tarif ediyor.

NOT: Yazarımız yarın TÜYAP'ta devam eden kitap fuarındaki Hayat Yayın Grubu standında kitaplarını siz değerli okurları için imzalayacak.

KİTABIN KÜNYESİ

Yayınevi : Hayat Yayınları
Kitap Adı : Ruhun Deşifresi
Yazar Adı : Mehmet Ali Bulut
Türü : Psikoloji
Baskı durumu : 23.Baskı
Sayfa Sayısı : 336
Çıkış Tarihi : Mart 2012
Barkod : 9789759019419
ISBN : 978-975-9019-41-9

Kitap hakkında teknik bilgi almak ve sipariş şartlarını öğrenmek için bu linki kullanabilirsiniz

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ticaret Bakanlığı'ndan İsrail açıklaması! 1019 ürün dahil edildi
Hamas resti çekti! Gazze şartlarında taviz yok