Kocaeli

Kocaeli Şehir Tiyatroları perdelerini açıyor

14:13 24 Eylül 2015
Kocaeli Şehir Tiyatroları perdelerini açıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, yeni sezonun ilk perdesini 3 Ekim'de "Ferhat ile Şirin" adlı oyunuyla açacak. 

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, 3 Ekimde perdelerini açacak şehir tiyatroları, izleyicilerin karşısına Nazım Hikmet'in yazdığı "Ferhat ile Şirin" adlı oyunla çıkacak. 

Yönetmenliğini Levent Süner'in yaptığı ve SDKM Büyük Sahne'de sergilenecek oyunda Esra Bezen Bilgin, Çağrı Mengüç, Çiğdem Benli, Aydın Sigalı, Tarık Keskiner, Ufuk Aşar, Fatih Sevdi, Ferdi Yıldız, Ozan Şahin, Nuri Karadeniz, Mehmet Beyazıt, Senem Akman, Nursel Çeliktürk, Sarper Saydam, Dilara Yazaroğlu, Azer Şelte, Onur Serimer, Cansu Cengiz ve Tamer Gültekin rol alacak.

Şehir tiyatroları, ekim ayında "Tıngır Mıngır Ülke", "Yalancı", "Çıkmaz Sokak Çocukları", "Ayrılık Müziği", "Baş Belası", "İyi Geceler Anne" ve "Yusufcuk" adlı oyunları da sahneleyecek. 

"Tıngın Mıngır Ülke" adlı oyun 14, 18, 21, 25 ve 28 Ekim'de SDKM Büyük Sahne'de, "Baş Belası" oyunu 21 ve 28 Ekim'de SDKM Oda Tiyatrosu'nda, "İyi Geceler Anne" oyunu 14, 21 ve 28 Ekim'de SDKM Tatbikat Sahnesi'nde, "Yusufcuk" oyunu da 20 ve 27 Ekim'de Gölcük Kervansaray'da izleyicilerle buluşacak. 

"Ayrılık Müziği" adlı oyun ise 7 ve 14 Ekimde SDKM Oda Tiyatrosu'nda, 18 ve 25 Ekim'de de Gebze Osman Hamdi Bey Sahnesi'nde tiyatroseverlerin beğenisine sunulacak.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.