Kocaeli

İzmit Belediye Başkanı Doğan:

11:00 10 Ekim 2015
İzmit Belediye Başkanı Doğan:

 İzmit Belediyesi tarafından Süleymaniye köyünde tadilatı yapılan hizmet binası, muhtarlık binası ve çok amaçlı salon törenle açıldı.

Belediye Başkanı Nevzat Doğan, törende yaptığı konuşmada, köylerde yapılan çalışmaları anlattı.

"Köylerimizi çok seviyoruz. Ben de bir köylü çocuğuyum. Köylerimize hizmet etmek için adeta çırpınıyoruz" diyen Doğan, "Köylerimizin hiçbir sorun olmaması için gece gündüz çalışıyoruz. İstiyoruz ki köylerimiz Avrupa'nın köylerinden daha güzel olsun, vatandaşımızın kazancı çok daha fazla olsun. Bunun içinde projeler üretiyoruz" ifadesini kullandı.

Doğan, köylere hem Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin hem de İzmit Belediyesinin hizmet götürdüğünü vurgulayarak, şunları söyledi:

"Köylerimize iki koldan birden hizmet yağmaya başladı. Parklar yapılıyor, mahalle konakları, asfalt, parke yollar yapılıyor. Camilerimizin eksikleri gideriliyor. Ziraat mühendisimiz, veteriner hekimimiz köyleri karış karış dolaşıp, başta tarım ve hayvancılık konularında eğitimler veriyor. Köylerimizin durumu 13-15 yıl öncesiyle mukayese bile edilemez. Eskiden köyden şehre göç olurdu. Yapılan güzel hizmetlerden sonra şehirden köye dönüş başladı. Şehir konforundaki köylerimize daha çok hizmet etme çabamız bundan sonra da devam edecektir. Kim ülkemiz, kentimiz için bir çivi çakmışsa ondan Allah razı olsun. Siyaset biter gider, biz birbirimize kalırız. Ama partide lazım, seçim de lazım. Biz hükümetimizle, bakanımızla, belediye başkanlarımızla bir ekip olarak çalışıyoruz. Her zaman sizin desteğinizi görüyoruz. Sizlerin istekleriniz bizim için değerli. Sizlere karşı her zaman samimi olduk. Siz de bunu gördünüz ve karşılığını bize güvenerek her zaman verdiniz."

Son zamanlarda yaşanan terör olaylarına da değinen Doğan, "Türkiye güçlendikçe, ilerledikçe hemen karşısına bir şeyler çıkıyor. Bizim birbirimize sahip çıkmamız lazım. Bu huzuru, bu birliği ve beraberliği korumamız lazım. İstikrarımızın sürdürülmesini hep birlikte sağlayalım. Ülkemiz üzerine oynanan oyunlara birbirimize kenetlenerek karşı koyalım" şeklinde konuştu.

Köy Muhtarı Nazmi Özdemir ise yapılan hizmetler için Başkan Doğan ve emeği geçenlere teşekkür etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.