Kocaeli

"Beşiktaş Desek Programı"

16:57 10 Ekim 2015
"Beşiktaş Desek Programı"

Beşiktaş Taraftar ve Dernekler Sorumlusu Kaynarkan, "Beşiktaş Desek Programı" kapsamında Karamürsel'de 13 dernek başkanıyla bir araya geldi

Beşiktaş Taraftar ve Dernekler Sorumlusu Selçuk Kaynarkan, "Beşiktaşlılar Dernekleri Ekonomi Spor Eğitim ve Kültür Ortak Girişim Programı" (Beşiktaş Desek Programı) kapsamında, Karamürsel'de 13 dernek başkanıyla bir araya geldi.

Kaynarkan, "Beşiktaş Desek Programı" hakkında dernek başkanlarıyla görüş alışverişinde bulundu.

Kaynarkan, burada yaptığı açıklamada, Türk spor tarihinin 100 yıllık spor kulübü ve milyonlarca taraftarı bulunan Beşiktaş Kulübü'ne gönül verenleri, hayata geçirdikleri bu harekette buluşturmak istediklerini söyledi.

Üyelerle yurtiçinde ve yurtdışındaki derneklerle başlatmayı düşündükleri "Beşiktaş Desek Programı" hakkında bir araya geldiklerini anlatan Kaynarkan, tüm derneklerle program çerçevesinde birleşmek istediklerini bildirdi.

Kaynarkan, Türkiye'de bir ilki daha gerçekleştirmek istediklerini dile getirerek, "Hedefimiz, Türkiye’de ve yurt dışında bulunan Beşiktaşlılar derneklerini bir araya getirip, ortak bir projede çalışmayı sağlamak" şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.