Kocaeli

Kandıra'da spor salonu projesi

10:10 25 Kasım 2015
Kandıra'da spor salonu projesi

Kandıra ilçesinde inşa edilen spor salonu, tamamlanma aşamasına geldi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Kandıra'ya modern bir spor salonu kazandırıldığı belirtildi.

Proje kapsamında dış cephe çalışmalarının bitirildiği vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Basketbol, hentbol ve voleybol müsabakalarının yapılmasına imkan sunacak olan spor salonu, bin seyirci kapasiteye sahip olacak. Basketbol, voleybol ve hentbol ortak sahası bulunan salonda amatör liglerin maçları yapılabilecek. Salonda maçların seyri için bin kişi kapasiteli tribün yer alacak. 7 bin 150 metrekare alan üzerine kurulan spor salonu, 2 bin 500 metrekare kullanım alanına sahip olacak.
Spor salonu zemin ve bir kattan oluşacak. Salonun zemin katında basketbol, hentbol ve voleybol müsabaka sahası bulunacak. Salonda yönetim odası, protokol dinlenme salonu, sağlık odası, bayan ve bay soyunma odaları, doping kontrol odası ve hakem odası yer alacak."

Spor salonunda halka açık 4 tane antrenman salonu bulunacağı aktarılan açıklamada, "Birinci katta ise büro, kantin, reji odası ve antrenör odasında oluşacak. Salonda yer alacak olan antrenman odalarında aerobik, fitness, tekvando, güreş gibi spor dalları vatandaşlar da faydalanabilecek" ifadesi kullanıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.