Kocaeli

Hasta çocukları palyaçolu moral

15:14 26 Nisan 2016
Hasta çocukları palyaçolu moral

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Gölcük AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ve üyeler, çeşitli nedenlerle hastanede yatan çocukları ziyaret etti.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine gelen ilçe yönetimi beraberlerinde getirdikleri palyaçolarla hastanede yatan çocuk hastaları tek, tek ziyaret ederek, çocuklara hediyelerini verdi.

Ziyaret sonrası konuşan İlçe Başkanı Alp, bayramda bütün çocukların okullarında kutladığını fakat hastanede yatan çocukların bu mutluluktan mahrum kaldığını belirterek, "Moral vermek için ve çocuklarımızın bayramını kutlamak için bu organizasyonu düzenledik. Bugünün çocukları yarınımızın büyükleridir. Çocuklarımız aynı zamanda bizimde geleceğimizdir. İnşallah bizim bu ziyaretimiz çocuklarımıza çok iyi bir moral olacaktır." dedi.

Hastane Başhekimi Bahattin Koç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Öncelikle sizlerin bu nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim. Hepimizin bildiği gibi hastalığın en büyük ilacı moral ve motivasyondur. Biz hastalarımıza elimizden gelene kadar morallerini yüksek tutmaya çalışırız. Bugün ise serviste yatan çocuklarımıza vereceğiniz moralin hastalığın yarısının tedavisi demektir. Sizlerin duyarlı davranışlarınızdan ve bu ziyaretinizden dolayı bir kez daha teşekkür ederim." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.