Kocaeli

AK Parti'den hasta çocuklara moral ziyareti

15:25 26 Nisan 2016
AK Parti'den hasta çocuklara moral ziyareti

Gölcük AK Parti İlçe yönetimi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı etkinlikleri kapsamında, çeşitli nedenlerle hastanede yatan çocukları ziyaret etti.

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp başkanlığındaki heyet, beraberinde getirdiği palyaçolarla birlikte, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Çocuk Servisinde yatan çocuk hastaları tek, tek ziyaret ederek, çocuklara hediyeler verdi.

Ziyaret sonrası açıklama yapan İlçe Başkanı Alp, bütün çocukların bayramı okullarında kutladığını, hastanede yatan çocukların bu mutluluktan mahrum kaldığını belirtti.

Alp, "Moral vermek için ve çocuklarımızın bayramını kutlamak için bu organizasyonu düzenledik. Bugünün çocukları yarınımızın büyükleridir. Çocuklarımız, aynı zamanda bizimde geleceğimizdir. İnşallah bizim bu ziyaretimiz çocuklarımıza çok iyi bir moral olacaktır." dedi.

Hastane Başhekimi Bahattin Koç ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Hepimizin bildiği gibi hastalığın en büyük ilacı moral ve motivasyondur. Biz, elimizden geldiği kadar hastalarımızın morallerini yüksek tutmaya çalışırız. Bu gün ise, serviste yatan çocuklarımıza vereceğiniz moralin hastalığın yarısının tedavisi demektir. Sizlerin duyarlı davranışlarınızdan ve bu ziyaretinizden dolayı bir kez daha teşekkür ederim." şeklinde konuştu

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.