Kocaeli

"SANTEK 2016"ya doğru

13:40 24 Mayıs 2016
"SANTEK 2016"ya doğru

Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Kocaeli'de 26-29 Mayıs'ta düzenlenecek, 3. Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı'na (SANTEK 2016) 30 bin ziyaretçinin gelmesini ve etkinlik kapsamında 2 bin iş görüşmesi yapmayı hedeflediklerini bildirdi.

Zeytinoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, TÜYAP Fuarcılık Grubu tarafından KSO ve Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) iş birliğiyle organize edilen fuarın perşembe günü kapılarını açacağını belirtti.

Fuarda makine, enerji, otomotiv ve inşaat gibi sektörlerden 250 firmanın yer alacağı bilgisini veren Zeytinoğlu, "SANTEK 2016'da 30 bin ziyaretçi ve 2 bin iş görüşmesi hedefliyoruz." ifadesini kullandı.

Zeytinoğlu, fuarın ilkinde 167 firmanın yer aldığını, o dönem 12 bin ziyaretçiyi ağırladıklarını belirterek şunları kaydetti:

"İkincisinde ise 220 firma yer aldı, ziyaretçi sayısı da 20 bin oldu. Bu kez fuarda 30 bin ziyaretçi ve 2 bin iş görüşmesini hedefledik. Türk Hava Yolları, ASELSAN gibi savunma sanayimize öncülük edecek alıcı firmaların da olması işimizi kolaylaştıracak. Bu yıl fuar şirketimizi TÜYAP ile yer değiştirdik. TÜYAP'ın fuarcılıkta 35 yıllık liderliği var. Amacımız fuarı ülke bazında önemli hale getirip, uluslararası boyuta taşımaktır."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.