Kocaeli

CHP Kandıra ilçe teşkilatından iftar programı

23:29 18 Haziran 2016
CHP Kandıra ilçe teşkilatından iftar programı

CHP Kandıra İlçe Teşikatı parti üyelerine iftar verdi.

Turan Güneş Kültür Merkezi'nde düzenlenen iftar proframına CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP Kocaeli Milletvekilleri Fatma Kaplan Hürriyet ve Haydar Akar, CHP İl Sekreteri Hüseyin Acurman, il kadın kolları başkanı Sevim Pekyörür, eski milletvekili Hurşit Güneş, eski Kandıra Belediye Başkanı Kenan Evin ile partinin il ve ilçe yöneticileri katıldı.

Kandıra CHP İlçe Başkanı Gülay Vurmaz Eyisabuncular burada yaptığı konuşmada, ülkenin kritik bir süreçten geçtiğini belirterek, "Bu tehlikeli süreçten kurutuluşun tek çaresi ramazanın ruhuna uygun olarak birlik beraberliğimizi pekiştirmektir." dedi.

İl Başkanı Cengiz Sarıbay ise ülkenin iyi yönetilmediğini öne sürerek, "Zaman zaman karamsarlığa düştüğümüz anlar oluyor. Ülkemiz iyi yönetilmiyor ve kötü günler geçiriyor. Fakat buradaki bu atmosferi birlik beraberliği görünce partim adına, ülkem adına sevindim, rahatladım. Hepinize hayırlı bereketli ramazanlar diliyorum." dedi.

Milletvekili Akar da hedeflerinin 2019'da Kandıra belediyesini kazanmak olduğunu belirterek, "Kandıra’da uzun zamandır sürdürülen bu birlik beraberliğin bu ramazanda da aksamadan sürdüğünü, bir araya gelerek gösterdiniz. Ülke olarak sıkıntılı günler yaşıyoruz. Bu birlik beraberlik olduğu müddetçe ne cumhuriyete nede CHP’ye kimse dokunamayacaktır. Bu birlik beraberliğimizi 2019 Kandıra Belediye Başkanlığı seçimleri için de gösterelim. Hepinizi genel başkanımızın katılacağı Kartepe iftarına bekliyoruz." diye konuştu.

Miletvekili Kaplan da, birlik beraberlik ve dayanışmanın ete kemiğe büründüğü bir ayda, rahatça oruçlarını açmalarına canıyla, kanıyla imkan sağlayan tüm şehitleri rahmete andıklarını söyledi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.