Kocaeli

Kerpe plajında "Açık Su Yüzme" yarışması yapılacak

10:32 20 Ağustos 2016
Kerpe plajında "Açık Su Yüzme" yarışması yapılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Yüzme Federasyonu, Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle Kandıra'nın Mavi Bayraklı Kerpe Plajı'nda yarın gerçekleştirilecek Açık Su Yüzme Yarışı için 350 sporcu kayıt yaptırdı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, 2015-2016 yılına ait vizeleri yapılmış yüzme lisansına sahip sporcuların mücadele edeceği yarışlar için il dışından da büyük ilgi olduğu, Düzce başta olmak üzere çok sayıda ilden başvuru yapıldığı ifade edildi.

Kadın ve erkeklerde 8'er kategoride gerçekleştirilecek Açık Su Yüzme Yarışı'nda dereceye giren sporculara toplam 28 bin 800 lira ödül dağıtılacağı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

''Yarışlar, saat 10.15'te master kategorisiyle start alacak. Yarışmada birincilere 1000, ikincilere 500, üçüncülere ise 300 lira para ödülü verilecek. Şampiyonaya kayıt yaptıran sporcuların yarış günü lisanslarını yarış komitesine teslim etmesi gerekecek. Yarışlara katılmak isteyenler yarış gününe kadar başvuru yapabilecek. Yarış saatinden önce alanda kurulacak başvuru masalarından kayıt işlemleri gerçekleştirilebilecek. Burada kayıt yaptıracak olan sporcuların yanlarında 2015-2016 vizeli yüzücü lisanslarını bulundurmaları gerekiyor. Şampiyona için 12 ile 66 ve üstü arası yaşlarda 350 sporcu kayıt yaptırdı.''

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.