Kocaeli

Kandıra'da baba ve oğlunun denizde kaybolması

18:01 24 Ağustos 2016
Kandıra'da baba ve oğlunun denizde kaybolması

Kocaeli'nin Kandıra ilçesi Kerpe koyundaki kayalıklarda gezerken çocuğuyla denize düşen babanın ardından 5 yaşındaki oğlunun da cesedi bulundu.

Alınan bilgiye göre, dün akşam üzeri Kerpe koyundaki kayalıklarda gezerken 5 yaşındaki oğlu Mehmet Ali Yıldız'ın suya düşmesi üzerine denize atlayan ve kısa sürede gözden kaybolan Alim Yıldız'ın (30) cesedi olayın gerçekleştiği yerde kıyıya vurdu.

Olay yerinde beklerken Yıldız'ın cesedini fark eden yakınları, durumu jandarma ekiplerine bildirdi.

Denizden çıkarılan Yıldız'ın cesedi, Kandıra Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, cumhuriyet savcısı olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

Kıyıda bekleyenler, saat 16.00 sıralarında ise çocuğun cesedinin su üzerine çıktığını gördü. Bunun üzerine suya giren deniz polisleri Yıldız'ın cesedini denizden çıkardı.

Yıldız'ın cesedi, Kandıra Devlet Hastanesi morguna gönderilirken, olay yerinde fenalık geçiren annesi Nurdan Yıldız ise sağlık ekiplerince sakinleştirildi.

Dün Kerpe koyundaki kayalıklarda babası Alim Yıldız ile gezen 5 yaşındaki Mehmet Ali Yıldız, aniden gelen dalganın çarpması nedeniyle denize düşmüş, bunun üzerine baba Yıldız da oğlunu kurtarmak için suya atlamıştı.

Baba ve oğlu, dalgalar arasında kısa sürede gözden kaybolmuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.