Kocaeli

PÖH adaylarına belediyeden destek

12:38 22 Ekim 2016
PÖH adaylarına belediyeden destek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Spor Özel Yetenek Kursları'nda, Polis Özel Harekat (PÖH) sınavlarına hazırlanan gençlere ücretsiz eğitim verileceği bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, lise ve üniversitelerin spor bölümlerine hazırlık amacıyla açılan kursların, gençlere umut olmaya devam ettiği bildirildi.

Spor Özel Yetenek Kurslarının, şimdi de Polis Özel Harekat (PÖH) sınavlarına hazırlanan gençlere destek vereceği aktarılan açıklamada, yerel yönetimler arasında gerçekleştirdiği eğitim projeleriyle Türkiye’ye adeta öncülük eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin yine önemli bir çalışmaya imza attığı vurgulandı.

Gençlerin, önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek PÖH sınavlarına ücretsiz Spor Özel Yetenek Kursları ile hazırlanacağı aktarılan açıklamada, şu ifadelere yer aldı:

"Ücretsiz Spor Özel Yetenek Kursları şimdi de Polis Özel Harekat sınavına hazırlanan gençlerin umudu olacak. Bu sınavlara Ücretsiz Özel Yetenek Hazırlık Kursları’nda hazırlanmak isteyen öğrenciler kayıt için 50. Yıl Spor Salonu’na saat 18.00’den sonra giderek başvuru yapabilir. Ayrıca 335 53 49 numaralı telefondan da bilgi alabilir. Polis Özel Harekat sınavlarına hazırlanan gençler, sınavlara Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin uzman eğitmenleri tarafından çalıştırılacak. Dersler, İsmet Paşa Stadyumu, Atletizm Pisti, Derince Çınarlıdere Spor Alanı ile 50. Yıl Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. Derince Çınarlıdere Alanı ve İsmet Paşa Stadyumu'nda öğrencilere kuvvet, dayanıklılık ve sürat egzersizleri yaptırılacak. Öğrencilerin sınavlara gireceği parkurların birebir özelliklerini taşıyan 50. Yıl Spor Salonu’nda ise parkura özgü teknik antrenmanlar gerçekleştirilecek."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.