Kocaeli

Sosyal medya hesabından ölüm ilanı yayınlandı

09:09 21 Şubat 2017
Sosyal medya hesabından ölüm ilanı yayınlandı

Körfez ilçesinde sosyal medya hesabından ölüm ilanı paylaşılan kişi, savcılığa suç duyurusunda bulundu.


Alınan bilgiye göre, Yarımca Mimar Sinan Mahallesi'nde market işleten Hakan Tatlı, sosyal paylaşım hesabı Facebook'ta öldüğüne dair paylaşım yapıldı.


Daha önce muayene olmak için gittiği hastanede sedyede çektirdiği fotoğrafı ile birlikte ‘"Hakan Tatlı vefat etti" şeklinde paylaşımı gören Tatlı'nın akrabaları ve yakın çevresi, evine ve iş yerine başsağlığına geldi.


Tatlı'nın bir yakını ise baygınlık geçirerek, hastaneye kaldırıldı.


Hakan Tatlı, Facebook hesanının hacklenerek ele geçirildiğini söyledi.


Hesabını geri aldıktan sonra, Facebook'ta ölmediğini ve hayatta olduğunu paylaşan Tatlı, Körfez Cumhuriyet Savcılığı’na giderek, hesabını ele geçiren ve paylaşım yapanların bulunması için şikayetçi oldu.


Tatlı, telefonuna gelen bir mesajı açtıktan sonra hesabının ele geçirildiğini, öldüğü yönündeki paylaşımları gören akrabalarının ve yakın çevresinin iş yerine ve evine başsağlığına geldiğini belirtti.


Ev ve iş yerinin başsağlığına gelenlerle dolup taştığını, bazılarının fenalaşarak hastaneye kaldırıldığını, kendisinin de bundan büyük üzüntü duyduğunu ifade eden Tatlı, bunu yapanların en kısa sürede bulunarak cezalandırılmasını istedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.