Kocaeli

Kocaeli Valisi Güzeloğlu'na ziyaret

16:40 24 Mayıs 2017
Kocaeli Valisi Güzeloğlu'na ziyaret

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Arif Ümit Uztürk, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Engelliler Genel Menejeri Erdem Göksel, İdari Menejer Handan Karatekin ve basketbol takımı oyuncuları, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nu ziyaret etti.

Ziyaretçileri makamında ağırlayan Vali Güzeloğlu, sporculara çalışmalarında başarılar dileyerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi:

"Öncelikle sizleri kutluyorum. Engelleri kaldırırsak her şeyi yapabilecek ve güzelliklere katkı koyacak bir inanç var. Bizim de sorumluluğumuz burada başlıyor. Biz hayata tutunmayı engelleyen ne varsa onları ortadan kaldırmak, hayatla buluşturmayı sağlamak, istihdam ve çalışma hayatından spora, kültürden sanata her alanda Türkiye'nin zenginliğine sizlerin de katkı sunmasını sağlamayı amaçlıyoruz.

Bu anlamda öncü olan ve gayret gösteren sizlere teşekkür ediyorum. Türkiye’de son dönemde kurumsal katkı sağlayan herkesi tebrik ediyorum. Bu anlamda daha fazla katkı vermemiz, daha çok yatırım yapmamız ve fırsat vermemiz gerekir. İnşallah bu final beklentilerle uyumlu, sportmence olur."

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Uztürk de Vali Güzeloğlu'na engellilere verdiği destekten dolayı teşekkür etti.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.