Kocaeli

Vali Güzeloğlu, güvenlik teşkilatı mensuplarıyla iftar yaptı

11:06 19 Haziran 2017
Vali Güzeloğlu, güvenlik teşkilatı mensuplarıyla iftar yaptı

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü çalışanlarıyla iftarda bir araya geldi.

İzmit'te bir restoranda gerçekleştirilen programda, Çınarlı Camisi Müezzini Musa Çavdar, Kur'an-ı Kerim okudu.

Güzeloğlu, yaptığı konuşmada, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü çalışanlarıyla olmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Güvenlik teşkilatında çalışanların, büyük sorumluluk üstlendiğini vurgulayan Güzeloğlu, "Türkiye, bir büyük millet ve dualı bir devlet olarak geleceğe emin ve kararlı adımlarla yürürken unutulmamalıdır ki tarihin her döneminde bu mesuliyeti üstlenen, şehitler veren ve şehitler vermek noktasında bir an bile bu değerleri yaşatmak için tereddüt etmeyen bir büyük camiayı temsil edenlersiniz." ifadelerini kullandı.

Güzeloğlu, güvenlik teşkilatı mensuplarının milletin mutluluğunu kendi mutluluğu olarak kabul ederek çalıştığını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Bu mübarek akşamda şehadete erişen kahramanlarımızı rahmet ve minnetle bir kez daha anıyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun. Bizler gelecek her gün gelişen ve güçlenen, dünyadaki bütün mazlumların, mağdurların ve İslam dünyasının umudu haline gelen bir büyük devletiz. Kalkınmayı, gelişmeyi sadece maddi değerlerde değil, gerçekte ve esasta insani olan değerlerde görmekteyiz. Bu ahlakın ve anlayışın temsilcileriyiz. Bunun için Türk polisi ve jandarması sadece görevini değil, milletinin her türlü zahmetini de üstlenmektedir. Küresel terörizm başta olmak üzere sınır aşan bütün suçlarda, dünyanın çözmekte zorlandığı güvenlik ve sosyal güvenlik sorunlarında, bu büyük devletin emniyeti ve jandarması örnek bir başarı ağı oluşturmaktadır."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.