Kocaeli

Karamürsel Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nde genel kurul

16:25 21 Ocak 2018
Karamürsel Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nde genel kurul

Karamürsel Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin 53. Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan Halil Yanık güven tazeledi.

Kooperatifin sosyal tesislerinde saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan olağan genel kurul toplantısında, İzmit Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Faruk Demir divan başkanı seçildi.

Genel kurulda, faaliyet raporu, denetim raporu, bilanço, gelir gider cetveli okundu ve oylandı. Yönetim ve denetim kurulu üyelerinin aylık ücret veya huzur hakları ve yollukların belirlemesinin ardından yönetim kurulu oylamasına geçildi.

Seçimlere tek aday olarak giren Yanık, 53 üyenin oy alarak yeniden başkanlığa seçildi.

Yanık, burada yaptığı konuşmada, kendisini yeniden başkan seçen kooperatif üyelerine teşekkür ederek, bundan sonra daha güzel işlere imza atmaya gayret edeceklerini söyledi.

Genel kurula, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, CHP Karamürsel İlçe Başkanı Ali Kara, Saadet Partisi Karamürsel İlçe Başkanı Mehmet Özalay, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve üyeler katıldı.

Yanık'ın yönetim ve denetim kurulu, Hüseyin Dölcel, Mehmet Akbağ, Tahir Altun, Fahrettin Yılmaz, Mehmet Sami Taşçı ve Ali Küçükkar'dan oluştu.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.