Kocaeli

Görenler şok oldu! Çuvallarla dereye atmışlar

08:36 20 Mart 2018 -2 Yorum Var
Görenler şok oldu! Çuvallarla dereye atmışlar

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde dere içerisine atılmış halde çuvallar dolusu tarihi geçmiş sucuk bulundu

Kartepe ilçesine bağlı Sultaniye Köyü Serinlik mevkiinde sabah saatlerinde yürüyüş yapan vatandaşlar, dere içerisine atılmış halde çuvallar dolusu sucuk olduğunu fark etti.

KOCAELİ'NİN SU İHTİYACINI KARŞILIYOR

Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine zabıta ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kocaeli’nin su ihtiyacını karşılayan Yuvacık Barajını besleyen derede Zabıta ekiplerince yapılan incelemede dereye atılan sucukların tarihi geçtiği belirlendi.

İNCELEME BAŞLATILDI

Ekipler tarafından alınan sucuklara inceleme yapılmak üzere el konuldu.

Jandarma ekipleri olay hakkında inceleme başlattı. 

 

 

YORUMLAR

-2 Yorum Var
  • Mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar sucukları çöpe atsalar kesin sahtekarlar çöpten alır ve yine halka yedirmeye çalışır, bunu yapanlar kesinlikle iyi niyetli olarak yapmış, insanların girmediği ve hayvanların da yiyeceğini düşünerek atmışlar, belki de suyun yanına kadar hayvanlar tarafından çekilmiştir, baraj suları zaten el değmemiş ve mikropsuz bir ortam değil ki, barajlardan gelen su dezenfekte edilmeden halka verilmiyor. Keşke bütün insanlar yemedikleri şeyleri hayvanların istifadesine uygun bir şekilde sunabilse.
    Cevapla
  • isa çeçen 6 yıl önce Şikayet Et
    Daha ne istersiniz be millete yedirmedikleri için adamları tebrik etmek gerek.Kendi kafalarına göre imha etme yoluna gitmiş.Belkide sokak hayvanları faydalanır düşüncesi vardı.Eksik tarafı ise kullanma suyuna yakın veya içine atılmış olması vahim.
    Cevapla
  • Yemek 6 yıl önce Şikayet Et
    Haklısın iyi yedirmediler bizim koyunlara :)
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.