Kocaeli

Annesine küfür edenleri korkutmak isterken öldü

17:42 03 Nisan 2018 6 Yorum Var
Annesine küfür edenleri korkutmak isterken öldü

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde annesine küfür eden kişileri kuru sıkı tabancayla korkutmak isteyen 22 yaşındaki genç, silahla sırtından vurularak öldürdü.

Olay, 1 Nisan'da 00.30 sıralarında Gebze Osman Yılmaz Mahallesi 619 Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, C.D.(25) ,İ.A.(28), V.Ç.(26) ve A.Y.(25) adlı şahıslar birlikte alkol aldı. Aldıkları alkolün de etkisiyle kendini kaybeden gençler, sokakta park halindeki araçlara zarar vermeye başladı. Gençlerin yaptıklarını gören bir kadın ise evinin balkonundan 'Ne yapıyorsunuz siz' diyerek sokaktaki şahısları uyardı. Sokaktaki araçlara zarar vermeyi sürdüren şahıslar ise kendilerini uyaran kadına küfür ve hakaret etmeye başladı. 

Annesine küfür edildiğini duyan 22 yaşındaki Muhammet Çevik ise evde bulunan kuru sıkı tabancasını alarak şahısları korkutmak amacıyla sokağa çıktı. Çevik, hızla çıktığı sokakta alkollü şahıslar ile tartışmaya başladı. Tartışmanın giderek büyümesi üzerine şahıslarda V.Ç. adlı kişi, belinden çıkardığı tabanca ile Muhammet Çevik’i sırtından vurarak ağır yaraladı. Kanlar içerisinde yere düşen Muhammet Çevik’i gören 4 şahıs hızla olay yerinden uzaklaştı. 

Olayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Muhammet Çevik, olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. 22 yaşındaki genç burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay sonrasında geniş çaplı inceleme başlatan Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri olaya karışan A.Y., C.D., İ.A. ve V.Ç.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltındaki sorguları tamamlanan şahıslar Gebze Adliyesine sevk edildi. 

YORUMLAR

6 Yorum Var
  • TRK 6 yıl önce Şikayet Et
    Hepsini taksimde milletin önünde sallandıracaksın.Polis ne yapsın, suçlu ön kapıdan giriyor arka kapıdan çıkıyor.sonra yine haltı işliyor.polis yakalıyor suçlu ön kapıdan giriyor arka kapıdan çıkıyor....kısır döngü...suçun küçük veya küçük olduğuna bakılmadan hepsi idam edilmeli...kesin çözüm. ne hapishaneye gerek var ne de o kadar masrafa...
    Cevapla
  • alp 6 yıl önce Şikayet Et
    bu yasalarla çok daha insanımız hiç uğruna yok olur gider biran ev el caydırıcı yasaların çıkması lazım
    Cevapla
  • Ben 6 yıl önce Şikayet Et
    Diyorumki adalet olmadımı polislerde arabayla düdük çalarak gezmesini bırakmadığı bu Türkiye'de ne can ne mal nede insanlık kalmıştır Türkiye olarak ilk kendi adaletini ve sistemini eşkiyalarını bi düzelt sonra çık piyasaya yoksa hepsi hikaye olur
    Cevapla
  • halk 6 yıl önce Şikayet Et
    İçki bütün kötülüklerin anasıdır...Bu dünyada 10-20 sene ile kurtarabilirsin ya öbür dünya...
    Cevapla
  • Salin 6 yıl önce Şikayet Et
    yazik olmuş garibim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.