Kocaeli

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

15:34 22 Nisan 2018
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Karaosmanoğlu, mesajında, bugünün çocuklarının yarının barış neferleri olacağını kaydetti.

Çocuklara, dil, din, ırk, mezhep ayrımı gözetmeksizin sevgiyi, hoşgörüyü ve dünya barışının önemini aşılamaya çalıştıklarını belirten Karaosmanoğlu, "Bugünün küçükleri yarının büyükleri olup dünyayı yönetecekler. Onları tıpkı bir çiçek gibi sevgiyle ve ilgiyle büyütmek geleceğe bugünden atılmış en kıymetli adım olacaktır." ifadelerini kullandı.

Karaosmanoğlu, mesajında, şunları kaydetti:

"Bizim medeniyetimiz, dünyanın neresinde olursa olsun öksüz, yetim kalmış çocuklara kucak açmıştır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk de şüphesiz ki bu yüce gönüllülüğe istinaden bu bayramı tüm dünya çocuklarına armağan etmiştir. 23 Nisan, çocuklarımızın olduğu kadar ülke için de önemli bir tarihtir. Özgürlüğümüzü bize kazandıran Türkiye Büyük Millet Meclisi'mizin kuruluş tarihidir. Biz bu önemli günü özgürlüğümüzü, bağımsızlığımızı emanet bırakacağımız çocuklarımızla kutluyoruz. Her 23 Nisan'da ülkemizin dört bir köşesine sevinç yayılıyor. Her günümüzün 23 Nisan neşesi ve coşkusuyla kardeşlik, birlik, beraberlik, barış ve huzur içinde geçmesini temenni ediyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.