Kocaeli

Yürek ısıtan fotoğraf! Sırtına alıp öyle götürdü

15:20 20 Eylül 2018 5 Yorum Var
Yürek ısıtan fotoğraf! Sırtına alıp öyle götürdü

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde sokakta hastalanan bir köpeği gören vatandaş, sırtına aldığı köpeği veterinere kadar taşıyarak tedavi ettirdi.

Olay Körfez Mimar Sinan Mahallesi Körfez Belediyesi hizmet binası yanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sokakta hareketsiz yatan bir sokak köpeğini gören genç bir şahıs, hayvanın yanına yaklaştı. Hayvanın hareket edemeyecek kadar hasta olduğunu gören genç, sırtına aldığı köpeği tedavi ettirmek için veterinere kadar taşıdı. Sırtında köpekle, yaklaşık 500 metre yürüyen genç şahsı, o sırada yoldan geçen bir motosiklet sürücüsü görüntüledi. 

Görüntülerde sırtındaki köpekle caddede ilerleyen genç, sırtındaki ağırlığa aldırmadan metrelerce ilerliyor. Motosiklet sürücüsünün sorusu üzerine genç, köpeğin ciğerlerinde enfeksiyon olduğunu ve tedavi için veterinere götürdüğünü söylüyor. Sokak köpeğini tedavi ettirmek için sırtında taşıdığını öğrenen sürücü ise gence teşekkür ediyor. 
Yaklaşık 500 metre yürüyen genç, hasta köpeğin veterinerde tedavi edilmesini sağladı. 

YORUMLAR

5 Yorum Var
  • İnsanlıkVicdan 5 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlık bu. Adamlık bu. Anadolu bu işte bu. Böyle miyiz peki hepimiz? Zam yapan esnaf zam yapan tüccar stokçuluk yapan namussuzlar gramajı düşürüp fiyatı sabit tutanlar? Ya bu haberdeki gibi şerefli insanları görmesek nolurdu? Halk ile namussuzlar birbirine girerdi ben diyim. Allah razı olsun bu kardeşimden. Bir köpek diyip geçebilirdi ama Allah dedi onu da yaradan var dedi o da bir canlı dedi. Ve dedi ki onun dili olmayabilir ama Allah bana akıl vermiş. Ve ben görüyorum bu hayvan hasta. Allah'ın verdiği akıl bunu algılamamı sağladı. Güzel ahlakımda ona yardım et dedi. Ve bende iyi bir insan gereği davranışı sergiledim. Diyor bu kardeşimiz
    Cevapla
  • orhan 5 yıl önce Şikayet Et
    bu adamın yüreği ANADOLU kıtası büyüklüğünde... senin gibi güzel insanların gölgesi eksilmesin yeryüzünden...
    Cevapla
  • Fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    Aslında buyuz! Allah senden razı olsun kardeşim.
    Cevapla
  • Kürt 5 yıl önce Şikayet Et
    Teşekkürler vicdanlı kardeşim Allah ta senin yardımına koşsun
    Cevapla
  • dadaş 5 yıl önce Şikayet Et
    seni doğuran ana ne güzel ana ,sen ne güzel oğulsun.vallahi dünyada ve ahirette sırtın yere gelmez.rabbim seni aziz eylesin.aminnnnnnn
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.