Kocaeli

Yok böyle rezalet! 10 bin TL'ye 'çakıl taşı'

14:32 20 Ocak 2019 6 Yorum Var
Yok böyle rezalet! 10 bin TL'ye 'çakıl taşı'

İzmit'te internetten elektronik ürün ilanı vererek dolandırdıkları vatandaşlara kargoyla çakıl taşı ve kırık cam gönderen 2 kişi yakalandı.

İnternet üzerinden Eskişehir'de yaşayan A.Ç. ile 10 bin TL değerinde diz üstü bilgisayar satmak üzere anlaşan M.M.K. (22) ve M.T. (22) isimli kadın, A.Ç.'nin parayı M.T.'ye ait banka hesabına yatırmasının ardından kargo şubesine geldi. Diz üstü bilgisayar kutusunu teslim alan kargo görevlisinin, kutunun içerisinden cam kırığı sesi geldiğini fark ederek polise haber vermesi üzerine şubeye Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri yönlendirildi.

Şubeye gelen ekiplerin gözetiminde M.M.K. ve M.T.'nin göndermek istediği diz üstü bilgisayar kutusu açıldı. Kutunun içinden çakıl taşı ve kırık camlar çıkması üzerine gözaltına alınan M.M.K. ve M.T. emniyete getirildi.

M.M.K. ve M.T. yapılan sorgularında suçu birbirlerinin üzerine attı. M.M.K.'nın aralarında nitelikli dolandırıcılık, yağma, gasp ve silahlı yaralama gibi suçların da olduğu toplam 17 sabıka kaydının bulunduğu, M.T.'nin ise basit yaralama suçundan 1 sabıka kaydının olduğu öğrenildi. Zanlılar emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

YORUMLAR

6 Yorum Var
  • kerim 5 yıl önce Şikayet Et
    bu kanunlarla, bu adalet ve ceza sistemiyle ancak suçlular mutlu olur
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Patavatsız 5 yıl önce Şikayet Et
    10000 TL fiyatı olan ürüne 600 TL 1000 TL etiketle satışa koyuyorlar. Sonra sazan bekliyorlar. Herkes düşebilir. Dikkat ediniz.
    Cevapla
  • İrfan 5 yıl önce Şikayet Et
    Hiç para etmeyen şeyleri göndermişler.Amma da ucuzcularmış.
    Cevapla
  • ibo 5 yıl önce Şikayet Et
    ben soyluyorum kardeşim suc bunlarda degıl suc bunları kanan sıgırlqarda memleket sıgır dolu hıcmı akıl fıkır yok bunlarda ıhtıyac sahıblı bırının karnını doyurmazlar banane derler amam gıder ınternetde bunları domalırlar mustahaktır sıze ıyı olmus
    Cevapla
  • abdullah1isi 5 yıl önce Şikayet Et
    Kargo şubeleri sorumlu olmalı. Kapıda ödeme ile çörekotu yağlı sivilce kremi aldım 100 ml dediler gelen 50 ml. üstelik ne etiket var ne üretim bandı ne bakanlık onayı tamamen çöp. Kargo ya gittim bizlik bişey yok dediler sizin teslim alan şube bu sahtekatlığı bilmiyor mu dedim biz bilmeyiz dediler
    Cevapla
  • niye 5 yıl önce Şikayet Et
    sen alırken nıye bılemedın adam kargoya gelırken ben doandırıcıyım mı dıyor bılmedıgın guvenmedıgın yerden alma sende yada kapıda kontrollu odeme var oyle al yoksa alma kargocu napsın
    İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.