Kocaeli

Annesi emzirdi, kız bebek öldü! Soruşturma

08:10 03 Nisan 2019 4 Yorum Var
Annesi emzirdi, kız bebek öldü! Soruşturma

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, Suriyeli ailenin 3 gün önce dünyaya gelen bebekleri annesinin emzirmesinin ardından öldü. Bebeğin ölümü otopsi sonucu belli olacak

Olay öğle saatlerinde, Gölcük Merkez Mahallesi Preveze Caddesi'nde Suriyeli Gılef ailesinin evinde meydana geldi. Gılef ailesinin 3 gün önce 4'üncü çocukları dünyaya geldi. İddiaya göre, Ruveyda ismi verilen bebeği annesi emzirdikten sonra yatağına yatırdı. Annesi bir süre sonra bebeğine baktığında, bebeğinin tepki vermediğini gördü.
Ailenin haber vermesi üzerine gelen sağlık ekibi bebeği Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. 3 günlük bebek yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Baba Hüseyin Ali Gılef kızının ölümünün acısını yaşadı.

Kız bebeğin ölümünün yapılacak otopsi sonucu belli olacağı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • nokta 5 yıl önce Şikayet Et
    Kaç tane aşı oldu acaba şu 3 günlük ömründe? Emzirdi diye demek kolay. Emzirmeyip ne yapacaktı?
    Cevapla
  • HEPATİT AŞILARI 5 yıl önce Şikayet Et
    doğar doğmaz vurulan HEPATİT AŞI SENDROMU
    Cevapla
  • certem 5 yıl önce Şikayet Et
    AŞI'DAN, tabi kimse aşıya toz kondurmuyor. ama AŞI' ların propektüsüne bakarsanız ani ölümler tranvalar açıkca yazar. Ama gel görki Aşılar tamamen suçsuz , ve tamen korkutmaca ile zorunluymuş gibi Doktor dedi ye yaptırılıyor. ( aslında doktor ve ebeler bu aşı üzerinden para alıyor ) Hiç araştırılmıyor , ve araştırıpta yaptırmayanlar çoğalıncada hemen İlaç baronları yahudi siyonistler algı operasyonu yaparak bilmen ne hastağılı patladı , şöyle oldu böyle oldu AŞI yı haber ediyorlar...
    Cevapla
  • Adiga81 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah c.c. cennet çocuğu yapsın inşaAllah. Annesine babasına şefaatçi kılsın. Ailesine sabrı cemil ihsan eylesin. Büyük imtihan.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.