Kocaeli

Yürek sızlatan görüntü! Ölüme böyle direndi...

08:33 13 Mayıs 2019 9 Yorum Var
Yürek sızlatan görüntü! Ölüme böyle direndi...

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, tankerden yola dökülen sıcak zifte köpek yapıştı. Ağzının da zifte yapışması nedeniyle bağıramayan köpeği görenler belediyeye haber verirken, itfaiye ekibi köpeği ziftten kurtardı

Körfez Barbaros Mahallesi Hürriyet Bulvarı'nda boş arazide ağzının dahi zifte yapışması nedeniyle bağıramayan köpeği görenler, durumu Körfez Belediyesi´ne bildirdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekibi, köpeği bulunduğu yerdeki ziftle birlikte aldı. Hareket edemeyen köpek, itfaiye müdürlüğü arkasındaki bahçeye getirildi.

VETERİNER BİLGİLENDİRDİ

Belediye veterinerinin telefonla verdiği bilgiler doğrultusunda hareket eden görevliler, önce köpeğe zarar vermeden çevresindeki ziftleri aldı daha sonra mazot yardımı ile hayvanın yapışan kafası, ayakları ve kuyruğu ziftten kurtardı.

Ziftin, arsaya park edilen bir tankerden sızdığı ya da boşaltıldığı, sıcak olduğu için de köpeğin buraya yattığı ve yapıştığı tahmin ediliyor.

 

YORUMLAR

9 Yorum Var
  • Muhammet 4 yıl önce Şikayet Et
    Köpeğn yapışma şekline bakarsak kasıtlı yapılmış gibi duruyo o hayvan kendi kendine o şekilde yapışmaz
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • zafergülten 4 yıl önce Şikayet Et
    islamda bilindiği gibi dünyaya geliş sebebimiz bir sınamadır,sınav sonunda başarılı olanlar cennete,başarısız olanlar cehenneme gidecektir.peki nedir bu sınavın soruları..... işte bu olay bir sınav sorusudur,Allah ın her canlıyı ,cansızı yaratışında bir hikmet vardır.bu köpeğe yardım edenlerde dünya sınavından bir soruyu başarıyla geçmişlerdir,o zifti döken şahıs ise bu sınavdan 0 almıştır.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • İlyas 4 yıl önce Şikayet Et
    Aldığınız sevabı tahmin bile edemezsiniz kardeşlerim. Allah sizden razı olsun.
    Cevapla
  • memo 4 yıl önce Şikayet Et
    bu köpekleri koruma evlerine alın.geçen haftalarda aakları kesilen ve işkence yapılan köpekler zehirlenenler gözlerine sıcak şiş sokulanlar daha neler neler.devletin el atması lazım bu sokak hayvanlarına.ve işkence yapanlara da en ağır cezalar verilmeli.saygılar
    Cevapla
  • Soner 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah Razı Olsun Çok Güzel Bir İş Gerçekleştirmişsiniz. Yeryüzündekilere Merhamet edin ki Göktekilerde Size Merhamet Etsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.