Kocaeli

Bir telefonla 104 bin TL dolandırdılar!

08:55 28 Temmuz 2019 8 Yorum Var
Bir telefonla 104 bin TL dolandırdılar!

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, bankadan aradıklarını söyleyen telefon dolandırıcılarının hesabının kopyalandığı yalanına inanan V.Ş., 104 bin 400 TL'yi belirtilen hesaba yatırdı. Gözaltına alınan 3 kişi, ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Darıca'da yaşayan V.Ş.'ye bankadan aradıklarını söyleyen telefon dolandırıcıları, hesabının kopyalanmış olduğunu, bu nedenle hesabında bulunan paraları BDDK tarafından oluşturulan sanal hesaba göndermesini, hesabındaki paraların güvende olacağını söyledi.

Dolandırıcıların yalanlarına inanan V.Ş. hesaplarında bulunan, kredi başvurusu yaparak aldığı toplam 104 bin 400 TL'yi belirtilen hesaba yatırdı.

V.Ş.'nin şikayetçi olması üzerine polis soruşturma başlattı. Polis, V.K., K.S. ve U.K.'yi yakalayarak gözaltına aldı. 3 kişi savcılıkta ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

YORUMLAR

8 Yorum Var
  • OSMANLI DEVLETİ 4 yıl önce Şikayet Et
    Hiç şaşırmadım. Çünkü bu yasalar Cumhuriyet kurulunca çıktı ee normal laik devletiz cumhuriyetçiyiz eee tabi bize bu yakışır BRAVO
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • jansen 4 yıl önce Şikayet Et
    hollanda dabu olay oldu hirsiz evr giriyor ama drgerli birsey bulamiyor hirsiz ev sahibind dava aciyor
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Alper 4 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi bu konuyu bir avukata sorsan sana bin tane konu açar o yuzden serbest kaldı der.yarın yine yaparlarsa serbestmi kalacaklar
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Osmanlı1453 4 yıl önce Şikayet Et
    İşte adalet yerini bulmuş(!)
    Cevapla
  • Nazım Zengin 4 yıl önce Şikayet Et
    Yahu nasıl bir hukuk düzeni bu. Dolandırıcılar devlet eli ile serbest kalıyorsa bu devlet benim devletim değil kardeşim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.