Kocaeli

Sapanca Gölü'nde kaybolan Eren'in cansız bedeni bulundu

09:41 28 Temmuz 2019 4 Yorum Var
Sapanca Gölü'nde kaybolan Eren'in cansız bedeni bulundu

Kocaeli'nin Kartepe ilçesi Eşme Sahili'nden kiraladıkları sandalla açıldıkları Sapanca Gölü'nde, suya düşüp kaybolan Eren Gültekin'in (13) cesedine ulaşıldı.

Olay, dün öğleden sonra Kartepe ilçesi Eşme Sahili'nde meydana geldi. Eren Gültekin ve arkadaşları, birlikte sandal kiralayıp, Sapanca Gölü'ne açıldı. Bir süre sonra Eren Gültekin, dengesini kaybedip göle düştü. Arkadaşları Eren'i kurtarmayı başaramayınca, sahile dönüp, yetkililerden yardım istedi. Saat 17.00 sıralarında başlatılan arama çalışmaları saat 01.00'e kadar sürdü ancak sonuç alınamadı.

Bugün İtfaiye, AFAD ve Deniz Polisi'ne bağlı dalgıçlar, sabahın ışıklarıyla birlikte yeniden arama çalışması başlattı. 2 saat sonra, kıyıdan yaklaşık 100 metre açıkta, 16 metre derinlikte Eren Gültekin'in cansız bedenine ulaşıldı. Gültekin'in cesedi, sudan çıkarılıp, AFAD botuyla kıyıya getirildiği sırada yakınları sinir krizi geçirdi.

Gültekin'in cenazesi, yapılan incelemenin ardından Kocaeli Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • zafergülten 4 yıl önce Şikayet Et
    yaşı küçük olanlar ve iyi yüzme bilmeyenler,hatta yüzme bilenler dahi kayıkla suya açıldılarmı iyisinden birer can yeleği taksalar herhangi bir kazaya karşı yaşama şansları yüzde 90 olur.madem denize açılıyorsun ,bir can yeleğide alıp takacaksın.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • zafergülten 4 yıl önce Şikayet Et
    eskiden sandal kiralama İstanbul Yenikapı ve Bakırköy sahilinde,plajların oralardada vardı,sadece kimlik alıyorlar pek yaşa bakmıyorlardı.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Boğulan çocuk 13 yaşındaymış,diğer çocuklar kaç yaşındaydı acaba ? Kanunlarca varmı yokmu bilmem ama reşit olmayana bu tür gereçler teslim edilmemeli derim. Kano-elektrikli bisiklet-motorbisiklet-go-kart araçları vb. ......
    Cevapla
  • TR - SAKARYA 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye genelinde çoluk çocuklarimizin %95 i yüzme bilmiyor, halbuki ülke sinirlarimiz denizlerle çevrilidir.. Avrupa'daki okullarda yüzme ve kurtma egitimi anaokullardan baslaniliyor, sonuç : çocuklarin yüzme bilme orani %85 , Isviçre'de mesela bu oran %98, halbuki isviçrenin denize siniri yoktur. isviçre Milli egitim münfredatinda yüzme ve kurtarma egitimi zorunludur... Vay şöyle olmuş, böyle olmuş konuşmam, görüyorsunuz.. pekala Türkiye'deki Projelerinizde Yüzme ve kurtarma egitimi varmi ? daha da ileri gideyim, Türkiye genelinde Milletimin %80 i asker polis ambülansci hemsire doktor itfayeci can kurtaranin dahi yüzme ve kurtarma egitiminden bi-haber
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.