Kocaeli

Kucağındaki bebeğinden de utanmadı...

13:54 08 Ekim 2019 5 Yorum Var
Kucağındaki bebeğinden de utanmadı...

Kocaeli’de İzmit ilçesinde girdikleri evden ziynet eşyası ve çocuklara ait kumbarayı çalan 3 hırsız, polis ekiplerince yakalandı. Karakola kucağında bebeği ile getirilen adliyeye sevk edilen hırsızlardan 1'i tutuklanırken, 2'si serbest bırakıldı.

Olay, 23 Ağustos günü İzmit ilçesi Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde komşusuna misafirliğe giden bir aile geri döndüğünde eve hırsız girdiğini 2 çeyrek ve 1 cumhuriyet altını ile çocuklara ait para dolu kumbaranın çalındığını fark ederek durumu polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarından 2’si bayan 3 kişinin kimliğini tespit etti.

 

6 SUÇ KAYDI VAR

Tespit sonrası harekete geçen ekipler, şahısların içinde olduğu aracın Sakarya’dan Kocaeli’ne geldiği sırada TEM Otoyolu üzerinde durdurdu. Araçtan indirilen F.G.(39), P.U.(27) ve 2 aylık bebeği bulunan S.U.(21) gözaltına alındı. Emniyete götürülen şahısların haklarında yapılan incelemede daha önce benzer suçlardan Kocaeli’de gözaltına alındıkları, erkek olan F.G.’nin benzer suçlardan 5, kucağında bebek olan S.U.’nun 31, P.U.’nun ise 6 suç kaydı olduğu belirlendi.

 

Emniyetteki işlemleri sonrasında 2 aylık bebeği olan şüphelinin de aralarında olduğu 3 şahıs Kocaeli Adliyesine sevk edildi. Adliyede işlemleri tamamlanan şüphelilerden P.U. tutuklanırken diğer 2 şüpheli ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Öte yandan şahısların hırsızlık yaptıkları sokakta dana önceden gelip keşif yapma anları ise güvenlik kameralarına yansıdı.

YORUMLAR

5 Yorum Var
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    yaziklar olsun
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • kurt 4 yıl önce Şikayet Et
    utanmasa yüzünü kapatırmı eliyle utanıyor yav
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • selocan 4 yıl önce Şikayet Et
    vatandaş rümuzlu zaat bir kötü toklu bütün sürüyü bozarmış suçlamanıza biraz dikkat edin ağır bir itham bu
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Adnan 4 yıl önce Şikayet Et
    21 yaşında 31 suç kaydı var ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılıyor, Ve biz buna adalet diyoruz. Vay anam vay..
    Cevapla
  • mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Bebeği az ceza almak için kullanıyorlar.
    Cevapla
  • ziyaaa 4 yıl önce Şikayet Et
    Bebek hiç büyümüyor hep aynı kalıyor o zaman... Yada 21 yaşındaki kadının eski 6 sabıkasında kullandığı 6 tane daha çocuğu olma ihtimali var bu durumda... Ne içiyon kardeş bizede vir biraz biz de içek...
    İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.