Konya

AK Parti 46. Danışma Meclisi toplantısı

17:41 22 Ağustos 2015
AK Parti 46. Danışma Meclisi toplantısı

AK Parti, Kulu ve Cihanbeyli'de Danışma Meclisi toplantısını gerçekleştirdi

AK Parti Konya İl Teşkilatınca Cihanbeyli ve Kulu'da "Danışma Meclisi" toplantısı yapıldı.

AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, Belediye Konferans salonunda yapılan toplantıda, son günlerde yaşanan terör olaylarını değerlendirdi.

Ortadoğunu kaderinin Türk-Kürt birlikteliğinden geçtiğini aktaran Ağralı, şunları kaydetti:

"Tarih boyunca beraber yaşayan Türklerle Kürtler, bu coğrafyanın ve vatanın asli unsurlarıdır. Güneydoğudaki ateşin, ordaki fitnenin İç Anadolu'ya gelmemesi lazım. Özelikle Konya'ya ve Cihanbeyli’ye gelmemesi lazım. Bugün Cihanbeyli ve Kulu örnek olarak gösterdiğimiz bir değer. Türkiye'nin etrafı ateş çemberi. Ülkemizin kıymetini bilmememiz lazım. Onun için bu davaya sahip çıkmamız lazım. Bu mesele sadece bir AK Parti meselesi değil. Oyunun farkında olmamız lazım."

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale ise ülke olarak oldukça kritik günlerden geçtiklerini söyledi.

Seçimlerinin ardından ülkenin hükümetsiz kalmaması noktasındaki iyi niyetli tüm çabaların muhalefet partilerince karşılık bulmadığını dile getiren Kale, "Bu süreçte kimin kendi menfaat ve ideolojilerini bu ülkenin üzerinde tuttuğu, kiminse sadece hizmeti ve istikrarı düşündüğü bir kez daha ortaya çıkmıştır" dedi.

- Kulu

AK Parti Kulu İlçe Teşkilatı Genişletilmiş 46. Danışma Meclisi toplantısı Kulu Halk Kütüphanesi'nde gerçekleştirildi.

Kulu İlçe Başkanı Mehmet Talayhan gündemi değerlendirdi. Buradaki toplantıya, AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, AK Parti Konya Milletvekilleri Ziya Altunyaldız, Abdullah Ağralı, Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız ve partililer katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.