Konya

Seydişehir Kaymakamı Özyiğit, okul müdürleriyle bir araya geldi

13:43 01 Ekim 2015
Seydişehir Kaymakamı Özyiğit, okul müdürleriyle bir araya geldi

Seydişehir Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, okul müdürleriyle toplantıda bir araya geldi.

Mesleki Teknik Anadolu Lisesi konferans salonundaki programda konuşan Özyiğit, her okulun bir hedefi ve amacı olacağını belirtti.

Özyiğit, okullarda güzel projeler üretilmesi için çaba gösterilmesi gerektiğini bildirdi. Öğrencilerin başarı oranlarını artırabilmek için onlara yönelik istişareler, plan ve programlar yapılmasını isteyen Özyiğit, şöyle konuştu:

"İlçemizdeki öğrencilerin daha kaliteli eğitim alabilmesi, eğitim seviyesinin yükseltilmesi, öğrencilerin sosyal ve kültürel yaşantılarının zenginleştirilmesi konusunda neler yapılabileceği üzerinde durulması gerekli. Bu konuda daha fazla çalışma yapmamız gerek. Bunun için de öğrencilerin durumunu kesinlikle tanımanız lazım. Öğrencileri kötü alışkanlıklardan koruyacak milli, manevi donanımlı gençlerin yetişmesini sağlamalıyız. Çocukları kesinlikle okumaya teşvik etmeliyiz."

Müdürlerden okulları hakkında bilgi alan ve taleplerini dinleyen Kaymakam Özyiğit, bu tür toplantıların her zaman yapılacağını ifade etti.

Toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mahmut Balcı, Şube Müdürü Ali Uluyurt, ilkokul, ortaokul ve lise müdürleri katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.