Konya

Genel seçime doğru

14:52 13 Ekim 2015
Genel seçime doğru

AK Parti Konya Milletvekili Babaoğlu, Beyşehir'de seçim çalışmalarını sürdürdü

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, seçim çalışmalarına Beyşehir ilçesinde devam etti.

Babaoğlu, kendisine eşlik eden Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ve partililerle birlikte Beyşehir'de pazar yeri, balık hali ve esnaf ziyaretinde bulundu, seçmenle biraraya geldi.

Ziyaretinin ardından gazetecilere değerlendirmede bulunan Babaoğlu, Beyşehir'de ilçe merkezi ve bağlı yerleşim birimlerinden alışverişe gelen vatandaşlarla ve pazar yeri esnafıyla pazar yerinde bir araya gelerek sohbet etme fırsatı bulduklarını bildirdi.

AK Parti'ye büyük bir teveccühün olduğunu ifade eden Babaoğlu, "7 Haziran'dan bu yana çok önemli bir dönüşümün yaşandığı ve insanların Türkiye'nin tek umudu olarak AK Parti'yi görme gibi bir temayülün olduğunu görüyoruz. Tabi bu bizlere mutluluk veriyor. Önemli olan bu, AK Parti'nin Türkiye'nin istikrarının sigortası olduğunu, vatandaşlarımızın en tabana kadar görmeleri, bu çok önemli bir konu" dedi.

Türkiye'nin çok önemli bir süreçten geçtiğine dikkati çeken Babaoğlu, bu süreçte hep beraber birlik içerisinde olup Türkiye üzerine oynanan oyunların bozulması gerektiğini dile getirdi.

AK Parti'nin millete ve ülkeye kazandırdığı kazanımların herkesin farkında olduğunu anlatan Babaoğlu, "Bunların daha çok artarak devam etmesini istiyorlar. Özellikle MHP'li kardeşlerimizin Devlet Bahçeli'ye ciddi manada bir tepkilerinin olduğunu da görüyoruz. Tabi her şeye 'hayır' diyen bir yaklaşımın Türkiye'de tutmayacağını, istikrar için, bu memleketin bekası için sorumluluk almaktan insanların kaçmaması gerektiğini bu ortaya koyuyor. AK Parti'mizin, sayın Başbakanımızın yaptığı da bu aslında, biz bu yolda ilerliyoruz, milletimiz için gece gündüz durmadan çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.