Konya

Beyşehir, ilkbahar için hazırlıklara başladı

09:46 25 Aralık 2015
Beyşehir, ilkbahar için hazırlıklara başladı

Beyşehir belediyesine bağlı ekipler, kış mevsiminin etkisini iyice etkisini göstermeye başladığı yılın son günlerinde ilkbahara hazırlık olarak binlerce lale soğanını toprakla buluşturdu.

Beyşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilkbahara hazırlık olarak ilçe genelinde yürütülen çalışmalar çerçevesinde toprağa binlerce lale soğanı ekti.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Beyşehir'in bahar döneminde güzel bir görünüme kavuşması için şimdiden çalışmalara başladıklarını ifade ederek şunları söyledi:

"Selçuklu Sultanı Alaaddin Keykubat'ın, 'Cennet ya burasıdır, ya da buranın altındadır' diyerek övgüyle söz ettiği ve bizim de belediye olarak bu  güzel sözlerin marka patentini alarak tescil ettirdiğimiz, dünyadaki cennet olarak her zaman nitelendirdiğimiz güzel Beyşehir'imizi ilkbahar mevsiminde rengarenk çiçeklerle bezemek için birimlerimiz şimdiden harekete geçti. Beyşehir’i bugünlerde  yeni bir yılı karşılarken aynı zamanda ilkbahar dönemine de hazırlamış oluyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz kentimizin çeşitli noktalarında değişik renklerde yaklaşık 50 bin lale soğanını toprakla buluşturuyor. Bahar mevsimini inşallah güzel ilçemiz rengarenk açan lalelerle karşılayacak. Amacımız, ilkbahar mevsiminin başlangıcında ilçemizi muhteşem bir görsel şölene hazırlamaktır."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.