Konya

AK Parti Konya Millletvekili Babaoğlu Beyşehir ve Hüyük'ü ziyaret etti

10:37 04 Şubat 2016
AK Parti Konya Millletvekili Babaoğlu Beyşehir ve Hüyük'ü ziyaret etti

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Konya’nın bazı ilçelerine ziyaretlerde bulundu. Babaoğlu, ziyaretlerinde esnaf ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle de bir araya geldi.

Babaoğlu’nun ilk ziyaret durağı Beyşehir ilçesi oldu. Altyapısı büyük ölçüde tamamlanan Konya-Beyşehir duble yol yapım çalışmalarında güzergahtaki gelinen noktayı inceleyen Babaoğlu, daha sonra AK Parti İlçe Teşkilatı’nda partililerle bir araya geldi. Burada, yaptığı konuşmada seçimlerden sonra hayata geçirilen çalışmaları anlatan Babaoğlu, istişare ettiği partililerin taleplerini de dinledi.
Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’la birlikte Beyşehir Gölü kıyılarında ilçeye kazandırılan yüzer saz kesme makinesi ile yürütülen çalışmaları yerinde gören ve faaliyetler hakkında bilgiler alan Babaoğlu, "Gölün etrafındaki o kirli görüntünün ortadan kalkması ile göl her zamankinden daha güzel görünüyordu. Beyşehir inşallah bundan sonra daha güzel bir görüntüyle misafirlerini ağırlayacak" dedi.
Beyşehir’den sonra Hüyük ilçesini ziyaret eden Babaoğlu, ilçeye bağlı Burunsuz ve Kıreli mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle sakinlerinden talep ve beklentilerini dinleyen Babaoğlu, 1 Kasım seçimlerinden sonra bölgede hayata geçirilen çalışmaları anlattı.

Babaoğlu, buldukları her fırsatta, seçim dönemlerinde olduğu gibi hemşehrileriyle sık sık bir araya gelip sorunlarını dinlemeye ve yapılan çalışmaları aktarmaya devam edeceklerini belirterek, “Bu yola çıkarken yerinde ve sizlerle birlikte çalışacağımızı ifade etmiştik. Bu anlayışla yolumuza hep birlikte çalışarak devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.