Konya

AK Parti İl Teşkilatı, partinin kurucular kurulu üyeleriyle bir araya geldi

17:15 09 Şubat 2016
AK Parti İl Teşkilatı, partinin kurucular kurulu üyeleriyle bir araya geldi

AK Parti Konya İl Teşkilatı, partinin kurulduğu dönemde görev alan kurucu üyelerle bir araya geldi.

AK Parti Konya il teşkilatı üyeleri ile partinin 2001 yılında kuruluş sürecinde yer alan üyelerle, Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezindeki toplantıda parti faaliyetlerini değerlendirdi.

Düzenlenen programa, AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, AK Parti Konya milletvekilleri Hüsnüye Erdoğan, Muhammet Uğur Kaleli, Ziya Altunyaldız ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Danışmanı Kerim Özkul, AK Parti İl Yürütme Kurulu üyeleri ve önceki dönem il başkanları katıldı.

İl Başkanı Musa Arat, AK Parti'nin 2001 yılından bu yana görev alan dava neferleriyle bugünlere geldiğini belirterek, "kurucular kurulunun o günlerde ilçe ilçe, mahalle mahalle, köy köy gezerek AK Parti’yi anlattığını" söyledi.

Arat, "O günlerde bugünkü imkanlar yoktu. Buna rağmen, kurucular kurulu canla başla çalıştı. İşte o günler sayesindedir ki, bugün yüzde 50 oy almış bir partinin mensubuyuz ve Başbakanla temsil edilen bir şehiriz” diye konuştu.

AK Parti teşkilatları olarak, bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da partiyi kuran kadroların bilgi ve tecrübelerinden faydalanmak istediklerini aktaran Arat, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Samimi olarak söylüyorum, sizlerin eleştirilerine, tavsiyelerine bilgi ve birikimlerinize çok ihtiyacımız var. Önümüzdeki 4 yılı bu şekilde geçirmeyi hedefliyoruz. Özellikle de aralık, ocak, şubat ve mart aylarında toplumun tüm kesimleri ile bir araya gelmeyi hedefliyoruz. Bugün on ikinci toplantımızı yapıyoruz. Her alanda bize ışık tutacak, ümmete ve millete güç veren her şeye hazırız. Çünkü biz birlikte Konya'yız. Yaptığımız bu toplantıları ve konuşulan her şeyi de birer rapor haline getirerek başbakanımıza sunacağız."


AK Parti'nin Konya'daki ilk İl Başkanı ve eski Konya milletvekili Hasan Angı ile eski il başkanlarından Ali Sürücü, partinin, Konya'nın ve ülkenin daha iyi yerlere gelebilmesi adına üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını kaydetti.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.