Konya

GÜNCELLEME - Soygunu yapıp "helallik" istedi

16:49 05 Nisan 2016
GÜNCELLEME - Soygunu yapıp "helallik" istedi

Konya'da 5 marketten bıçaklı ve silahlı soygun ile otomobil gasbına ilişkin yakalanan zanlı, tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, kent merkezindeki 5 market silahlı ve bıçaklı soygun ile otomobilin gasbedilmesi üzerine soruşturma başlattı.

Yaklaşık 300 güvenlik kamerası kaydını inceleyen ekipler, görüntülerde olaylarda silah ve bıçak kullanan kişinin ayakkabılarına çorap geçirdiğini, pantolonunun üzerine tayt giydiğini, yüzünü de bandana ile gizlemeye çalıştığını gördü.

Bandanadan yola çıkarak zanlının motosiklet tutkunu olabileceğini düşünen ekipler, yaptığı araştırma sonucunda poliste çeşitli suçlardan kaydı bulunan Ümit Remzi B'yi (26) Musalla Bağları Mahallesi'nde yakaladı.

Bir olayda, hırsızlık yaptığı marketin çalışanına, "kusura bakmayın, hakkınızı helal edin, çocuğum hasta" dediği öğrenilen Ümit Remzi B'nin polisteki ifadesinde, filmlerden etkilenerek olayları gerçekleştirdiğini belirterek, suçunu itiraf ettiği öğrenildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Ümit Remzi B. (26), adliyeye sevk edildi. Savcılıkça ifadesine başvurulan zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.