Konya

Seydişehir Mühendislik Fakültesinde mezuniyet töreni

09:51 19 Mayıs 2016
Seydişehir Mühendislik Fakültesinde mezuniyet töreni

Seydişehir Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesinde, 2015-2016 yılı ikinci mezuniyet töreni düzenlendi.

Fakülte Dekanı Prof. Dr. Selman Türker, Şaban Cengiz Kültür Merkezi'nde yaptığı konuşmada, üniversite olarak geçen yıllara göre gelişerek farklı bir konuma geldiklerini söyledi.

Öğrencileri iyi bir mühendis olarak yetiştirmek için ellerinden gelen çabayı sarf ettiklerini belirten Türker, "Karakterli, adaletli, çalışkan, vatan ve milletini seven insanlar olmanız tek arzumuzdur. Buradan ayrılıp gerçek hayata atılacaksınız. Size tavsiyem burada aldığınız eğitime güvenmeniz, hedeflerinizi doğru belirlemeniz ve hedefinize ulaşmak için sabırla çalışmanızdır. İş hayatınızda işinizi kendini geliştirmek için yeniden eğitim almanız gerekiyor. Sizleri kutluyorum. Yolunuz açık olsun.'' diye konuştu.

Daha sonra törene katılan protokol üyeleri tarafından mezun öğrencilere başarı belgeleri verildi.

Törene; Seydişehir Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, NEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tahir Yüksek, MYO Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Arıkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.