Konya

Beyşehir'de okçuluk müsabakaları

10:13 20 Mayıs 2016
Beyşehir'de okçuluk müsabakaları

Beyşehir'de Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen okçuluk yarışlarında dereceye giren öğrenciler, düzenlenen törenle ödüllerini aldı.

Beyşehir Fetullah Bayır Fen Lisesi'nde Beyşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nün de desteğiyle okçuluk yarışları düzenlendi.

Turnuvada finale kalan isimler, Beyşehir Gölü kıyısındaki festival alanında birinci gelebilmek için yarıştı. Turnuvada ipi göğüsleyebilmek için mücadele eden öğrencilerle beraber ilçe protokolü de hedef tahtasına ok atışı yaptı.

Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, erkekler ve bayanlar kategorilerinde dereceye giren lise öğrencilerini kutlayıp başarılarının devamını dilerken, okçuluğun ata sporu olduğunu hatırlattı.

Beyşehir'de okçuluğun giderek sevilip yaygınlaşmaya başlayan bir branş olduğuna dikkati çeken Başıbüyük, Beyşehir Fetullah Bayır Fen Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Muhammed Gürlek'in katkının büyük olduğunu belirterek "Bu sporun yaygınlaştırılmasında, öğrencilere sevdirilmesinde ve yarışmaların yapılmasındaki katkılarından dolayı öğretmenimiz sayın Gürlek’e ayrıca teşekkür ediyorum." dedi.

Protokol, daha sonra dereceye giren öğrencilere madalyalarını verdi.

Programa, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, İlçe Emniyet Müdür Vekili Sefa Mercan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mehmet Bayındır, Fen Lisesi Müdürü Bilal Alperen, kurum amirleri, öğrenciler ve velileri katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.