Konya

Konya'da MÜSİAD heyetinden fuar ziyareti

13:52 29 Mayıs 2016
Konya'da MÜSİAD heyetinden fuar ziyareti

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Konya Şube Başkanı Lütfi Şimşek ve yönetim kurulu üyeleri, "Kent Mobilya Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı"nı ziyaret etti.

Şimşek, KTO-TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi'ndeki fuarda yaptığı konuşmada, inşaat sektörünün katma değere, istihdama ve ülke ekonomisine büyük katkı sağladığını söyledi.

Konya'nın kentsel yaşam alanında Türkiye'de örnek bir şehir haline geldiğini belirten Şimşek, "Açılan fuarla birlikte Konya'nın fuar merkezi olma yolunda hızla ilerlediğini görüyoruz. Konya ve inşaat sektörü son yıllardaki gelişmelerle birlikte önemli bir yol almıştır." dedi.

Şimşek, bu tip kaliteli organizasyon ve fuarların, sektör temsilcilerinin ufkunu açtığını dile getirdi.

Sektör temsilcilerinin, fuarlar sayesinde teknolojik yenilikleri yakından takip etme fırsatını yakaladığını kaydeden Şimşek, şöyle devam etti:

"Bu tür fuarlar kentimiz açısından son derece olumlu gelişmelerdir. Ülke ve şehir olarak kazanılan başarının artarak devam etmesini temenni ediyoruz. Her yıl şehrimizde organize edilen, yurt içi ve yurt dışından on binlerce ziyaretçiye ev sahipliği yaparak sektör temsilcileri ve firmaları buluşturan fuarların ülkemizin ve Konya'nın 2023 hedeflerine de ciddi katkısı olmaktadır."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.