Konya

Kaymakam Özyiğit, başarılı öğrenciyi ödüllendirdi

14:53 14 Haziran 2016
Kaymakam Özyiğit, başarılı öğrenciyi ödüllendirdi

Seydişehir Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Darüşafaka'yı kazanan Alüminyum İlkokulu 4/B sınıfı öğrencisi Adıgüzel Mahmut Yurt’u makamında kabul ederek ödüllendirdi.

Kaymakam Özyiğit, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, öğrencilerin başarılarından her zaman mutlu olduğunu söyledi.

Başarılı olan öğrencilerin ödüllendirilmesi gerektiğini vurgulayan Özyiğit, "Tüm öğrencilerimiz başarılı olsun, hepsini ödüllendirelim istiyoruz. Bizlerin amacı, ilçe genelinde başarı seviyesini artırmaktır. Bu öğretmenlerimizle birlikte öğrencilerimizin de gayretleriyle olacaktır. Adıgüzel Mahmut Yurt, babasını kaybetmiş maddi olanakları yetersiz başarılı bir çocuğumuzdur. Darüşafakanın eğitim fırsatıyla yatılı olarak okuyacaktır. Annesini öğretmenlerini tebrik ediyorum." dedi.

Öğrenci Yurt, sevinçli olduğunu belirterek Galatasaray futbol takımını çok sevdiğini, gelecekte doktor olmayı istediğini kaydetti.

Ziyarette, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, okul Müdürü Durmüş Ali Çetin, öğretmen Şahika Suluçay, annesi Züleyha Yurt hazır bulundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.