Konya

Uluslararası Beyşehir Göl Etkinlikleri ve Tarım Fuarı'na doğru

15:14 21 Haziran 2016
Uluslararası Beyşehir Göl Etkinlikleri ve Tarım Fuarı'na doğru

Beyşehir'de önceki yıllarda Beyşehir Göl Festivali bu yıl "11.Uluslararası Beyşehir Göl Etkinlikleri ve Tarım Fuarı" adı altında düzenlenecek.

Beyşehir Gölünde düzenlenecek etkinliklerde offshore yarışlarının yanı sıra Türkiye Su Jeti Şampiyonası ve Fly Board yarışlarının da gerçekleştirileceği bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, programın Luck Star Tanıtım ve Organizasyon Firması tarafından yapılacağı belirtildi.

Açıklamada, ilçe ve göl üzerinde ilk kez olacak çok sayıda etkinlik, aktivite ve programın yer alacağı ifade edilerek, şu bilgilere yer verildi:

"Etkinlikte çeşitli gösteri ve yarışmalar yer alacak. Alanda düzenlenecek tarım fuarıyla ise Türkiye’de bulunan birçok tarım firmasının teknolojisi de görücüye çıkmış olacak. Etkinlik, 29 Temmuz’da başlayacak ve iki hafta boyunca devam edecek. Programın ilk gününde bölgenin halk oyunları gösterileri ile Azerbaycan, Bosna-Hersek, KKTC ve Makedonya’ya ait uluslararası halk dansları topluluğunun gösterileri de izleyicilerle buluşacak. Daha sonra ise sanatçı Mustafa Ceceli konser verecek."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.