Konya

Off-road tutkunları Beyşehir'deki şenliklerde buluşuyor

12:44 14 Temmuz 2016
Off-road tutkunları Beyşehir'deki şenliklerde buluşuyor

Türkiye'nin değişik illerinden gelecek off-road tutkunları Beyşehir ilçesinde 16-17 Temmuz'da düzenlenecek şenliklerde buluşuyor.

Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı açıklamada, 15 Temmuz’da ilçe dışından şenliklere gelecek konukların, yarışların düzenleneceği alanda kurulacak kampta konaklayacağını söyledi.

Böyle bir organizasyonun ilçede düzenleneceğinden dolayı mutluluk duyduklarını belirten Özaltun, şunları kaydetti:

"Yarışlara Türkiye'nin değişik illerinde faaliyet gösteren, 20’ye yakın off-road kulübünün katılmasını bekliyoruz. Beyşehir’e gelecek 250 araçtan 120’ye yakınının ise bu yarışlarda mücadele etmesini tahmin ediyoruz. Beyşehir'de ilk kez düzenlenecek bu şenliğin ilçenin tanıtımına da önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum. 16 Temmuz günü yarış için kayıtların başlangıcının ardından katılımcılar düzenlenecek şehir turuna katılacak. Ardından tarihi Eşrefoğlu Camisi ziyaret edilecek. Aynı gün akşam kamp ateşi etkinliğinin ardından 17 Temmuz Pazar günü ise off-road yarışları gerçekleştirilecek. Yarışların ardından dereceye giren isimlere ödül ve kupaları düzenlenecek törende verilecektir. Tüm katılımcılara şimdiden başarılar diliyorum"

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.