Konya

Beyşehir Belediyesi yol çalışmaları

10:58 15 Temmuz 2016
Beyşehir Belediyesi yol çalışmaları

Beyşehir Belediyesi, yaz döneminin gelmesi ile birlikte merkez ve dış mahallelerde yol çalışmalarını devam ettiriyor.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı yazılı açıklamada, hedeflerinin vatandaşları yazın tozdan, kışın ise çamurdan kurtarmak olduğunu ifade etti.

Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan sıcak asfalt, kilitli parke taşı döşeme ve sathi asfalt kaplama ekiplerinin ilçe merkezinin yanısıra dış mahallelerdeki yollar için de yoğun bir mesai yürüttüklerini ifade eden Başkan Özaltun, şunları kaydetti:

"Ana caddeler sıcak asfaltla kaplanmaya başlandı. Özellikle altyapısı tamamlanan güzergahlarda kilitli parke taşlarının yerini sıcak asfalt seriyoruz. Köyden mahalleye dönüşen yerleşim merkezlerinde ise sokak aralarında kilitli parke taşı döşeme faaliyetleri gerçekleştiriliyor. Buralarda ana caddeler ise soğuk asfaltla kaplanıyor. İlk etapta hedefimiz ilçe genelindeki tüm yolların hızlı bir şekilde yazın tozdan, kışın ise çamurdan kurtarılmasına yönelik çalışmalar."

Özaltun, ilçe genelinde son 28 ay içerisinde 285 bin metrekare kilitli parke taşı döşendiğini, 75 bin metrekare de asfalt çalışması yaptıklarını ifade etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.