Konya

FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

11:40 11 Ağustos 2016
FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

Göl kıyısındaki festival alanında toplanan vatandaşlara hitap eden Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti.

Beyşehir ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini protesto eden vatandaşlar, ilçede 27 gündür süren demokrasi nöbetini tamamladı.

15 Temmuz darbe girişiminden sonra millet olarak tek vücut olarak kenetlendiklerini ve birlik beraberliğin en güzel örneğini sergilediklerini anlatan Özaltun, "Biz nöbeti burada bitirmiyoruz. Her zaman hazırız. 13-28 Ağustos tarihlerinde Beyşehir’de bu meydanda çeşitli etkinliklerle demokrasi şölenine devam edeceğiz." dedi.

Konuşmaların ardından meydanda toplanan kalabalığa Belediye çeşitli ikramlarda bulunuldu. Kur’an-ı Kerim okunmasından sonra dua edilip, ilahiler seslendirildi. Vatandaşlar, ellerindeki Türk bayraklarıyla attıkları sloganlarla darbe girişimine tepki gösterdi.

Demokrasi nöbetine Beyşehir Kaymakam Vekili Kadir Ulusoy, Başkan Özaltun, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, Meclis Üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtar ve vatandaşlar katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.