Konya

Türkiye Su Jeti Şampiyonası

19:36 21 Ağustos 2016
Türkiye Su Jeti Şampiyonası

Türkiye Su Jeti Şampiyonası'nın dördüncü ayak yarışları Konya'nın Beyşehir ilçesinde başladı.

Beyşehir Gölü'nde ilk kez düzenlenen şampiyonada ilk olarak drag yarışı, bayanlar kupası, Türkiye Motor Federosyonu (TMF) kupası ve Standart1 -2 (180 beygir ve üstü) ve Flayboard yarışları yapıldı.

TMF Başkanı Hamit Dizman yaptığı açıklamada Su Jeti Şampiyonası'nın dördüncü ayak yarışlarına 25 sporcunun katıldığını söyledi.

Yarışlara katılımın yüksek olmasının kendilerini daha da motive ettiğini ifade eden Dizman, "Katılımın en yoğun olduğu ayak oldu. Bu organizasyona anlam katan en büyük etken tabi ki 15 Temmuz'daki saldırılarda hayatını kaybeden kahraman şehitlerin adına yapılması. Buradaki tüm yarışçılarımız, hakemlerimiz şehitler anısına yapılan bu şampiyonada olmaktan gururlu ve mutlu. Ben buradan tüm şehitlerimizi tekrar rahmetle anarak o kahramanları saygıyla anıyorum." dedi.

Yarışmayı, AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Bayındır ile çok sayıda vatandaş takip etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.