Konya

Beyşehir'de bayram denetimleri

12:20 09 Eylül 2016
Beyşehir'de bayram denetimleri

Beyşehir Belediyesi zabıta ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde kent merkezinde faaliyet gösteren market, pastahane ve ekmek fırınlarına yönelik denetimler gerçekleştirdi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, gazetecilere yaptığı açıklamada, Beyşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin yaklaşan Kurban Bayramı öncesi gıda imalatı ve satışı yapılan iş yerlerine yönelik olarak denetimlerini sıklaştırdığını belirtti.

Bayram öncesi alışverişe çıkan vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması ve satışa sunulan gıda ürünlerinin sağlık şartlarına uygun olup olmadıklarının belirlenmesi amacıyla yapılan denetim ve kontrollerin devam edeceğini kaydeden Belediye Başkanı Özaltun, "Zabıta ekiplerimiz rutin denetimlerine ilave olarak Kurban Bayramı öncesinde pastahanelerde hijyen, market ve alışveriş merkezlerinde satılan ürünlerin son tüketim tarihleri ile fırınlarda ise ekmek gramajı kontrolleri yapıyorlar. Amacımız, vatandaşlarımıza daha sağlıklı gıda ürünlerinin satılması. Denetimler ara vermeden devam edecek." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.