Konya

Beyşehir'de güvenlik danışma kurulu toplantısı

12:18 05 Kasım 2016
Beyşehir'de güvenlik danışma kurulu toplantısı

Beyşehir’de, güvenlik danışma kurulu toplantısı düzenlendi.

Beyşehir Kaymakam Vekili Haydar Köktaş, toplantıda yaptığı konuşmada, polis ve jandarma gibi güvenlik hizmeti veren kurumların vatandaşlar ile daha iyi bir koordinasyon ve iletişim halinde olması gerektiğini söyledi.

Bu durumda hizmetin kalitesi ve standardının daha da yükseleceğini belirten Köktaş, şunları kaydetti:

"Bunun sağlanması halinde, kolluk kuvvetlerinin önleyici yönü daha da kuvvetlenecektir. Aslında, suç ortaya çıkmadan önce suçun ortaya çıkmasına mani olmak, emniyet hizmetinde esastır. Ama, tabii ki suç ortaya çıktıktan sonra adli kısmı dediğimiz işin bu yönünün takibi de önemli. Biz halkımızın huzur ve güvenliği için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Hangi mahallelerimizde, bölgelerde hangi suç potansiyeli var, ortaya çıkma durumu var. Biz bunu biliyoruz. Ama, bulunduğunuz muhitlerle ilgili güvenlik güçlerimizle sürekli iletişim, koordine halinde olursanız, ihbar müessesesi iyi çalışırsa ki bu çok önemli, güvenlik hizmetlerinde, özellikle suç rakamlarının daha da aşağı noktalara çekilmesinde önemli bir yol katederiz. Beyşehir'de, mahallelerimiz de daha huzurlu olur." diye konuştu.

Toplantıya, Beyşehir Belediye Başkan Yardımcısı Halim Gümüşel, İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Kıdemli Başçavuş Yaşar Akdeniz, İlçe Emniyet Müdür Vekili Emniyet Amiri İbrahim Taşdemir ve muhtarlar katıldı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.