Konya

Beyşehir'de sema programı

12:29 10 Nisan 2017
Beyşehir'de sema programı

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Beyşehir Belediyesi tarafından sema programı düzenlendi.

Beyşehir Kültür ve Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilen program, Konya’nın tanıtım filmi, 15 Temmuz filmi, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’in mesajı ile Beyşehir Belediyesi'nin çalışmalarının ve ilçeye yapılan yatırımların yer aldığı video gösterileri ile başladı.

Program hakkında bilgi veren Konya Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Dairesi Turizm Şube Müdürü Mustafa Yılmaz, Konya Büyükşehir Belediyesi olarak dünyanın her yerine Hazreti Mevlana'nın sevgi ve hoşgörüsünü taşımak için bu tür sema törenleri tertip ettiklerini söyledi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun da Kültür ve Yaşam Merkezi'nin hizmete girmesiyle bundan böyle Beyşehir’de kültürel ve sosyal faaliyetlerin daha da artacağını ifade ederek, şunları kaydetti:

"İnşallah bundan sonra gerek gençlerimizin, gerek okullarımızın, gerek bütün resmi kurumlarımızın burada program yapmaları en çok istediğimiz bir konu. Burası sizler için yapıldı. Kullanmak tamamen size özel. Özel olmadığı müddetçe ücret de talep etmeyeceğiz. Gençlerimize buradan seslenmek istiyorum. Özellikle her hangi bir konuda burada bir etkinlik yapmak isterseniz yardımcı olalım. Sizler sayesinde program yapalım. Ama bizim tek istediğimiz var. Bu salonu hınca hınç doldurmanızdır."

Program, tasavvuf müziği konseri ve sema gösterisiyle son buldu.

Etkinliği Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Şahiner, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, daire amirleri, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar takip etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.