Konya

Beyşehir Belediyesinden okullara destek

12:14 19 Haziran 2017
Beyşehir Belediyesinden okullara destek

Beyşehir Belediyesinin okuların ihtiyaçlarını giderme çalışmaları kapsamında Cengiz Topel Ortaokulu bahçesinde yaptırdığı çok amaçlı spor sahasının hizmete girdiği bildirildi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı yazılı açıklamada, ilçedeki uygun alana sahip okulların bahçelerinde çok amaçlı spor sahası yapımı dönemini başlattıklarını belirtti.

Bu kapsamda Üzümlü Mahallesi'ndeki Cengiz Topel Ortaokulu bahçesine çok amaçlı spor sahası yaptırıldığını kaydeden Özaltun, şunları kaydetti:

"Spor kompleksi öğrencilere ve mahalle sakinlerine hayırlı olsun. Bu kompleksten gençler, futbol, voleybol ve basketbol branşlarında sportif aktivite olarak istifade edilebilecek. Gençlerimiz ve çocuklarımızın bu sahalarda müsabaka yaparken zarar görmemeleri için de zemin oluşturduk. Bu çok amaçlı sahalardan yaz dönemlerinde, boş kaldığında yörede yaşayan mahalle sakini kadınlarımız da erişte ve tarhana gibi ürünlerini kurutarak yararlanabilecek."

Özaltun, talep gelmesi halinde isteyen her mahallede bu tür sahaları yapacaklarını, son üç yılda 27 mahalleye 27 çok amaçlı spor sahası kazandırdıklarını belirterek, "Bu sahalardan futbol, voleybol ve basketbol branşlarında ilçemizin gelecekte adını duyuracak sporcuların yetişmesi en büyük hedef ve dileğimizdir." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.