Konya

Meram'da belediye çalışmaları

15:58 28 Haziran 2017
Meram'da belediye çalışmaları

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, meclis üyeleri, belediye çalışanları ve muhtarlarla ilçeyi daha güzel noktalara taşımak için gayret sarf ettiklerini söyledi.

Toru yaptığı açıklamada, ramazan ayının dolu dolu ve bereketli geçtiğini belirterek, "Ramazan ayı ve bayram süresince belediye hizmetlerinde herhangi bir aksama olmadı. Özellikle arefe günü temizlik ekiplerimiz tam kadro olarak sabaha kadar özveriyle çalıştı." dedi.

Toru, kaynak açısından sıkıntılı bir belediye iken şu anda mali disiplinini sağlamış, kaynaklarını etkin ve verimli kullanan bir belediye haline geldiklerini aktardı.

Diğer hizmetlerle birlikte kentsel dönüşüm çalışmalarında da örnek alınan bir belediye olduklarına dikkati çeken Toru, şöyle devam etti:

"Şu anda Konya'da ilk riskli alan çalışmasını yapıyoruz. Özellikle merkez Şükran Mahallesinde yaptığımız kentsel dönüşüm çalışması Konya kamuoyunda takdirle karşılanıyor. Gerek süreç gerek maliyet ve gerekse emek açısından çok uzun soluklu projeler. Kamulaştırma noktasında mahallede bine yakın binanın yıkımını gerçekleştirdik. Tarihimiz, kültürümüz, şehrimiz ve turizm açısından çok önemli olan bir nokta ortaya çıktı."

Konuşmanın ardından Toru, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, daire müdürleri, Konya Muhtarlar Derneği Başkanı Celal Duran, Meram Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Ermiş, ile diğer mahalle muhtarları ve belediye çalışanlarıyla bayramlaştı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.