Konya

Beyşehir Belediyesi

14:53 29 Ağustos 2017
Beyşehir Belediyesi

Beyşehir Belediyesine bağlı tüm birimlerin, Kurban bayramı öncesi idari tatil yapmayarak görev yapmaya devam ettiği bildirildi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı'nın ilçe genelinde sağlık, huzur ve güven içerisinde geçirilebilmesi ve belediye hizmetlerinin aksamadan yürütülebilmesi için gerekli tüm tedbirleri aldıklarını söyledi.

Belediye birimlerinin idari izinle 10 güne çıkarılan Kurban Bayramı tatilinde, vatandaşlara hizmet verebilmek için mesai yapmaya devam ettiğini dile getiren Özaltun, şöyle konuştu:

"Beyşehir Belediyesi birimlerimizi özellikle idari tatil gününde açık tutarak vatandaşlarımıza tatil günlerinde de hizmet vermeye devam ediyoruz. Birimlerimizde nöbetleşe mesai yapan belediye görevlilerimiz, belediyenin İmar işlemleri de dahil akla gelebilecek her türlü hizmetinden istifade edebiliyor. Emlak vergisi gibi tüm ödemelerini açık tutulan veznelerimiz aracılığıyla yapabiliyor. Belediyemizin devamlılık arz eden, temizlik ve zabıta ekipleri ile park ve bahçeler, fen işleri müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz de ayrıca 10 günlük bayram tatilinde oluşturduğu nöbet sistemi görevlendirmelerle sahada 24 saat boyunca mesai yapmaya devam ediyor ve etmeye devam edecek."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.