Konya

Erdoğan'dan üniversiteyi tam burslu kazanan öğrenciye ödül

17:27 08 Eylül 2017
Erdoğan'dan üniversiteyi tam burslu kazanan öğrenciye ödül

Konya'nın Seydişehir ilçesinde imkansızlıklar içinde okuyarak tam burslu üniversite kazanan öğrenciyi Kaymakam Aydın Erdoğan ödüllendirdi.

Değirmenci Mahallesi'nde oturan Kutlu, tam burslu Karatay Üniversitesi Diyaliz Bölümü'nü kazandı.

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Musa Toklu, Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya ve Muhtarlar Derneği Başkanı Ramazan Demiray'ın da katıldığı ödül töreninde Kaymakam Aydın Erdoğan, Emine Kutlu'ya bilgisayar hediye etti.

Kaymakam Erdoğan, "Bu başarınızla mahallenize örnek olacaksınız. Biz de daha önceden olduğumuz gibi bundan sonra da size maddi ve manevi her türlü desteği vereceğiz. Sana bu üniversiteyi kazanmanda yardımcı olan ailene ve buradaki STK örgütleri temsilcilerine teşekkür ederim." dedi.

Bu başarısında anne ve babasının büyük katkısı olduğunu belirten Emine Kutlu da "Bizim mahallede kız okutma geleneği yok. Okullarımızda da açıkçası bizim okumamızı biraz tuhaf karşılıyorlar. Buna rağmen annem babam ve bazı öğretmenlerim beni okumaya teşvik ettiler. Ben de azimle bıkmadan derslerime çalıştım. Tüm engelleri aşarak bu başarıyı elde ettim." diye konuştu.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.