Konya

Beyşehir Belediyespor futbol takımı liderlik koltuğuna oturdu

13:00 09 Ekim 2017
Beyşehir Belediyespor futbol takımı liderlik koltuğuna oturdu

Konya Amatör Küme Süper Grup'ta, yeni sezona galibiyetle başlayan Beyşehir Belediyespor futbol takımı liderlik koltuğuna oturdu.

Konya Amatör Küme Süper Grup’ta yeni sezon müsabakaları, oynanan 5 müsabakayla başladı.

Süper Grup takımlarından Beyşehir Belyediyespor futbol takımı, ligin ilk karşılaşmasında Seydişehir deplasmanında rakibi Seydişehir Belediyespor’la puan mücadelesi verdi.

Kalesinde 40. dakikada gördüğü golle maçın ilk yarısını rakibi karşısında 1-0 mağlup durumda kapatan Beyşehir Belediyespor, ikinci yarıda peşpeşe bulduğu 3 golle müsabakadan 3 puanla ayrıldı.

Beyşehir Belediyespor antrenörü Özcan Sert, müsabakadan sonra gazetecilere yaptığı değerlendirmede, zor bir deplasmandan galibiyetle çıkararak ilk haftanın grupta beyi olmayı başardıklarını söyledi.

Ev sahibi ekibin kendi sahasında iyi oynayan, kolay kolay kaybetmeyen ve dar saha avantajını iyi kullanan bir rakip olduğunu vurgulayan Sert, 40. dakikada frikikten yedikleri golle maçın ilk devresini 1-0 mağlup durumda tamamlamalarına rağmen, ikinci yarıda yaptıkları oyuncu değişiklikleri ile peş peşe buldukları goller neticesinde sonucu lehlerine çevirmeye başardıklarını kaydetti.

Sert, Seydişehir deplasmanında kendilerini yalnız bırakmayan Beyşehirli taraftarlar ile Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ve kulüp yöneticilerine takıma verdikleri destek ve katkılardan ötürü de teşekkür ederek, "Beyşehir Belediyespor olarak bu sezon Süper Grup’ta hedefimiz üst sıraları zorlamak. Deplasman galibiyetiyle lige iyi bir başlangıç yaptık.İnşallah bunun devamını getirmek istiyoruz." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.